Hi,mau Tanya siapa perna mengalami baby kencing dkt pampers mcm ni? Thank you

2 Balas

baby laki ke perempuan? anak saya dua2 pernah ade mengalami mcm nih. umur masih dlm pantang lagi. doc ckp normal. untuk perempuan itu darah haid bila besar nnti. lelaki pulak itu proses dari sistem perkumuhan. saya x pandai nak explain . boleh rujuk doctor ye sis..

11mo ago

hi thank you sis, baby boy..tpi skrg baby da 4 month

Hai. Tidak pernah. Better you jumpa doktor ya. Nampak macam ada tompokan darah.

12mo ago

Most welcome Carean