salam, sy klau ikut apps 5w6d. bila scan cuma nmpk dinding rahim. prut rsa kencang, knp ye?

2 Balas

try repeat scan lg 3w macamtu. sbab masih awal lgi, tp sy haritu scan 6w1d dah nmpk kantung n heartbeat, tp kita semua tak sama ya. and yup, awal2 mmg rasa cramp tu nanti lama2 kurang la hehe. melainkan ada bleeding kena terus ke hosp ya.

1y ago

baik terima kasih ya

mmg masih awal sbb baru nak membentuk janin. 7w keatas baru makin terbentuk