Siapa ada pengalaman bagi baby umur 2 bulan Susu Enfalac A+ ni ? Okay tak ye?

Siapa ada pengalaman bagi baby umur 2 bulan Susu Enfalac A+  ni ? Okay tak ye?
3 Balas

Saya bagi anak minum dari usia dia baru lahir. Berak kencing okay, berat pun naik okay sangat. Orang kata susu ni one of the best formula milk untuk babies

susu enfalac nie antara susu yg sgt2 bagus. Tinggi DHA. anak sy minum masa die bwh 1 tahun. mmg sesuai dgn die. awak boleh try dan tgk baby awak serasi ke x.

Ank sy sembelit smpai kena tahan ward tapi minum enfalac ni berak semua oky