Suda ada keluar lendir hijau dan mucus plug, tpi ketuban belum pecah, Perlukah segera ke hospital?

4 Balas

bukan nurse dah pesan ke kalau keluar salah satu tanda dah boleh ke hospital? kalau jalan belum buka ke, suruh balik dulu ke. at least doktor dah cek. sbb kita taktau jd cmne kat dlm. kot baby dah stress ke apa, lambat2 takut jadi yg kita taknak. nauzubillah.

pergi je.. kalau doc halau surh balik, kita balik, at least kita sudh cri solution dri biar tggu skit sbb first mom. stiap org ada cara yg brbeza. tkut lmbt bertindak jdi prkara xdiingini. mak sya pesan kena marah dgn nurse, kita marah balik 😂

lendir hijau? keputihan ke? kalau mucus plug yg Ade darah, bru pegi spital.. or sakit tiap 5mnit skali..

1y ago

kalo cmtu p laa spital cek.. kdg2 kputihan teruk pun punca kontraksi. better p spital n cek..

kalo sy slagi x skit nk beranak sy xpegi sbb rsau kne halau blik smula😂