Nak tanya saya baby pertama..Kandungan sy dh masuk 7week..Dah boleh ke..Buka buku pink n scan..Tq

3 Balas

better tggu time 8w untuk scan . Insha'Allah dah nampak jantung baby time tu. buku pink kalau kk kena ambik tarikh appointment dulu ( ikut kawasan jugak, kawasan saya dia bg appointment ), kalau klinik swasta dah boleh buka dah buku

tgok tempat kk sis kat area mana..tempat sy buat online appoitnment dlu..pilih date sblm 10week prengnancy

sis boleh call kk yg berdekatan, ada kk boleh buka awal, ada yg tnggu 10 weeks baru boleh bukak