I'm 14 wks nw, I having fever 3 days, 2dy I chck, covid +.nw worried about baby.. Any1 haf face tis

2 Balas

Sy baru lepas baik dari covid minggu lepas mase week 13,, its okay.. cuma nya kena pantau dan bagi tau CAC sbb hari tu sy pantau sendiri kat rumah makan panadol je,, then this week check up hb turun dan darah putih naik.. nurse ckap pregnant mom kena bagitau CAC supaya diorg boleh pantau kalau ade gejala teruk.. Alhamdulillah okay je.

2y ago

Time habis quarantine

saya pon kena covid dah masuk 3 hari..makin lame rase sesak nafas check oxyegn level makin hari turun jadi ke 95..saya mengandung 10 minggu..tak tahu nak buat ape..melainkan makan paracetomol sahaja

2y ago

blh call cac atau g je cac ... sesak nafas tu bahaya tuk pteg mom..sbb klu oksigen dlm drh kita kurang..tkot bby xdpt oksigen supply yg ckup..better jmp doktor ea puan...jgn takut,diaorg xmarah