Org buncit asal kalau 17w mmg tak nampak baby bump lagi ke?🤣🤣

5 Balas

babybump selalunya keras skit dri perut buncit.. perut buncit tu lemak dia lembik2 😄😄😄😆😆😙 rsa sya lah.. sya 18 weeks dah perut pon sme kalau dah makan amboi mmg nmpak terbjol je.. bile dah kempis.. aikk,, mana babybump td? kih3... normal lah tu nnti 7 8 bulan start nmpak.. tu tkleh sorok2 dah baby dah besau 😊😆🥰

sy kurus je sblum prgnt berat 42kg tinggi 152 18w prgnt berat 45.3kg xnpk sngt bbybump...nk lak suka pkai baju besar org yg xthu mmg xprsaan kita prgnt😅

sama pulak kita 😝😝 kadang keliru ini lemak ke babybump hahaha. sama la kita 17weeks

2y ago

sama la kite, sy da 18 week tpi kdang2 ad jgk orng tgur btul ke preg sbb xnmpk bby bump😅

cube tahan nafas. nnti yg benjol sikit2 tu la bump dia.

2y ago

Still taknampak🤣🤣. Maybe ank first lambat sikit kot nampak

Try tekan bawah pusat perut. Kalau keras baby bump tu.

2y ago

Oooo tak nampak mana lagi lahhhh. Maybe kalau tak buncit asal nampak la sikit🤣🤣🤣