Mcm mna nk tmbh berat bdn ye? Sy 17 week. Berat turun 1 kilo

2 Balas

Cuba kerap makan, tapi kuantiti sikit. Boleh snacking yang sihat macam buah dan kekacang. Kalau tak alahan, jaga makan yang seimbang dan air yang cukup. Bersenam jugak untuk bantu dalaman mcm metabolisma dan insulin dalam badan kita..

sy 17 weeks berat total turun 7kg. ?? nak tau gak cra nekkan berat

1y ago

klau byk sgtt turun kena inform doc @ nurse sis, sy ada trun gak tp xde smpai 3kg .. sbb bukan risau kt ibu, risau baby yang x membesar pdahal dh 17 weeks tuu .. semoga semuanya selamat dan baik² ye ?