Scan kemarin dkt kk 24w katanya girl,agak2 nak kena scam dgn baby tak nanti ? 🤭🤭🤭

3 Balas

baby mungkin tak scam..takut doc yg buat scan tu lah yg scam..saya pernah kene..5 kali scan,sampai masa nak bersalin,doc scan still kata lelaki .tgh malam tu bersalin..keluar org dapur..hmm..takpe .asalkan sihat dan selamat dah syukur..

10mo ago

Orang dapur🤣🤣🤣🤣

Haha saya pun seram jugak ni. 4x checkup kata girl termasuk detail scan. Harap2 btul la girl 😂😂 mak dia buntu nak beli baju.

Scam baby x mungkin Tp tkt doc hahaha Dia salah tgk 🤣 Sis scan luar lah lebih jelas or next scan tny lg blk hahaha..