Sakit dibahagian bawah belah kiri. Kandungan masuk 14 week 3 day. Normal ke ? Sakit dia kerap

2 Balas

Normal je sis sbb baby tgh membesar and badan kita pun tgh make space utk baby. Tapi kalau sakit sangat, tolong jumpa doktor yeee

9mo ago

memang sakit sgt, sampai nak berjalan pun sakit & tunduk je, tak boleh jalan straight. and decide pergi hosp jumpa doctor terus ☺️

most probably RLP tu. normal sis. cuba buat stretching untuk bantu ligamen stretch.

9mo ago

Tq sis.