Harini ttba keluar spoting tp warna pink muda knpa ya 😥😥😢

4 Balas

Awak kena pegi jumpa doktor dulu check, if baby semua ok and ada keluar mcm ni lagi then doktor tak suggest makan apa2 ubat kuat rahim ke etc, better amik vitamin d3 and multivitamin (sy beli dekat farmasi). Pengalaman saya, lebih kurang kadang pink kadang brown spotting then sy amalkan vitamin2 tu slowly2 kurang spotting.

darah implantasi ni,i pernah dulu.tp better jumpa doc.mcm i on duphston sampai 3 bulan

10mo ago

Tumpang tanya, apa fungsi duphston ni ye?

Hi apa kata dr berkenaan dgn lendir brownish ? Share

11mo ago

sy dah pergi jumpa dokte...dokte ckp mmg tak normal kalau ada apa² kluar time prgnnt.dokte ckp hri pertama keluar trus kena pergi klinik...tak buleh biar sb ancaman keggran..dokte scan smua dri bwah tvs...allahmdulillah..bby dh ada jntung pun ada...dpat ubat kuat rahim 15biji dan Mc trus 4hri

ni bukan spotting. ni dh mula bleeding.