nak tanya normal tk klau sdh 34 week tp air susu tk keluar² lagi ? sbb biasanya sdh keluar 😅

5 Balas

normal puan. nt dah bersalin, bg je baby direct feeding, lama2 susu akan keluar. masa berpantang, boleh start makan makanan yg jd milkbooster dan urut2 breast utk bg susu byk..

1y ago

oh okay .. thank you😊

sy pun dulu risau , hahha kawan sy sruh picit kluar air jernih pastu pekat² ja tapi tak keluar smpai meleleh² laa .. yg pnting puting tu xsumbat jaa

Normal je,dh bersalin nti bru kluar. Kdg lps bersalin x smua kluar on the spot,ad yg 2-3 hri lps bersalin bru ad susu

sy prgnnt yg ke-6 ni pn Dh 34w4hari xde keluar susu lg.klau picit tu ade je keluar.normal je rsenya.mse ank 1st dlu mmg basah baju

Normal ja mommy,,