Anak saya baru berumur 1 bulan..tapi dia lbh selesa tidur mengiring dari telentang.. normal kr korg?

1 Balas

Okay lah tu tido mengiring dari terlentang. Kalau mengiring tu jangan 1 tempat sahaja. Mengiring kiri, mengiring kanan lpastu..

5mo ago

Ehh sorry. Sy baca terlangkup pula. Hehehehe. x apa die tido mengiring. Nnt awak baring kan die terlentang semula. Baby2 nie elok tido terlentang tanpa bantal. Lpastu letak bantal kecil (jgn berat) atas dada die x nk bg die terkejut. Mengiring tu kan die rasa mcm selamat sahaja mcm dalam rahim kita.