Hi mommy semua. Nk minta pendapat dan share tips mcm mana nk elak tekanan darah tinggi bila jmpa doc

2 Balas

Sy sebelum ni mmg mkn ubat darah tinggi,bila hamil je doc terus stop kan ubat darag tinggi sy. Doc pesan kena jaga mkn,kurangkan masin,jgn stress,kena cukup tidur dan cukup rehat, klu rasa pening2 tu mkn benda masam mcm lemon/limau.

1y ago

Alamakk.. sebelum ni mmg ada darah tinggi ke? Mudah mudahan dipermudahkan segala urusan 🤲🏻

follow doc, n mkn ubt yg diberikan jgn skip ..belajar bertenang n jgn stress insyallah turun la darah tu..