Apa beza Enfalac baby , Enfalac A+ dgn Enfalac biasa?? ada penguna enfalac dak...mumy tahu tak?

2 Balas

Enfalac A+ ada DHA, yg enfalac biasa tiada. and ada lagi perbezaan ingredient dia . better pergi research dekat website dia. anak saya tiga2 memebesar dengan enfa, dari enfalac A+ sampai enfagrow a+ step5. tak pernah tukar. highly recommended

Enfalac A+ and Enfalac baby tu susu yg sama and same ingredients. Enfalac A+ is new packaging of enfalac baby sis. I dah tanya. But enfalac biasa maybe ingredients dia berbeza.