Induce ni sakit sgt ke , sy nervous

4 Balas

mindset kita yg kena bagi dia kurang skit .. even x induce pon , if kita pnya mindset kata x dpt mampu nak tahan mmg skit sgt .. mcm sya x pernah induce tpi menahan contraction 14 jam mmg Allah je tau skit tu .. tpi usaha sungguh2 bertahan sbb fikir time tu dia dah otw dah otw x lama lagi😂

Induce drip sakit sgt.. trauma smp rasa nak cabut jarum n lari keluar dr LB.. bayangkan sakit contraction yg xsempat nak tarik nafas lega da dtg balik.... contraction tu dlm 2min, tarik nafas lega 20saat je.. consistantly sis..

induce pill 2 kli saya xrse ape.. bila masuk belon.. sakit dia...hnya Allah je yg tau

Mtk epidural sis klo xthn...