Kos dan steps untuk bersalin di gov hosp. Pls share pengalaman bersalin di gov hosp, steps & kos.

1 Balas

xda step dear...just bawa kelengkapan ic dan buku pink awak...n paling penting siap2 la simpan baju awak dan baby dalam kereta..sbb xtau bila kita akan terberanak..😂 kos for czer if im not mistaken rm200 ke bawah..for normal not sure..maybe around rm150 ke bawah or rm100. pengalaman hmmm..maybe kt tempat sy ramai bby pkp smpai full wad...😂 so far ok dont worry .😉