Time buka buku pink ,maklumat dkt buku nurse akan isi ka?lepsto bt apa pula?sebb nurse kata lama

4 Balas

sangat banyak sis...saya bru selesai buka buku pink td pg..nak mkn masa 2 jam juga sesi isi buku tu...segala nya akan di tanya sis..history penyakit keluarga..suami..kehamilan yang lepas (kalau pernah mengandung)..alahan...history kesihatan sis dari sebelum kawin smp skrg..mcm2 la..kena la jwb smua ye..so next time dktr senang nak pantau apa2 masalah timbul..apa2 pun semoga dipermudahkan sis..jaga diri..

3w ago

aamiin..terima kasih yaa..next week bru bolh buka buku pink..sebb cukup 10week

yups byk bnde nurse akan tnya, history kluarga, ada sejarah kencing manis ke, pastu suami merokok ke x, ibu sndri merokok ke x, tarikh period, period regular ke x, brp hari sebulan .. byk sis serious 🤣🤣 tu blum lagi klau ibu tu x tahu nak jwab ape, sbb nurse mmg nak kenal pasti betul2 .. sbb bnde ni melibatkan baby ..

3w ago

jenuh jawab nie heheeeee

first mom time buka buku pink to kena ambil darah or apa-ii tk?

3w ago

ouhh okk..baek sis

saya pegi bukak buku pink pukul 8.30pg sampai kul 1tgh hari ..

3w ago

lama sangat sis padahal saya bukak buku pink kali ke 2 .. yang lama tu bila tunggu turn n tunggu misi tulis n salin balik maklumat kita ... fuh ,, saya pulak masa tu lapar plus mual2 memang tak senang duduk