Adakah normal sekiranya saya tidak mengalami apa2 simptom morning sickness?

2 Balas

saya ni dah masuk 3 kali prgnant, sebelum ni gugur 2x, saya first prgnant hsbnd pening, sma dgn yang kali ke 3, yang second tu sya tak rasa apa, tak tau pun prgnant sbb bru 2 bulan gugur mcm tu. Tapi awal2 ja la hsbnd pening, tapi kali ni prgnant alah saya truk sikit, dia pagi pening je smpai petg, malam je dia strt muntah. Mgkin sis awal lagi kalau nk alah, tapi kalau tak alah, lagi la bertuah sngt2🙂

Normal. Ada yang alami morning sickness lewat. Ada yang sekejap ada pastuuu hilang, on off la. Nanti scan tengok perkembangan baby, kalau okay takde masalah then nothing to worry. (⁠◕⁠ᴗ⁠◕⁠✿⁠)