Normal ke sakit bawah perut? Selalunya punca apa ya. Kalau barimg atau duduk pastu nak bangun sakit

2 Balas

sakit sangat ke, atau kejap2,saya masa 31 week ada sakit jugak. kalau jalan sakit sangat, tambah bahagian kelengkang,bila baring nak mengiring pon sakit,sebab beban berat baby,saya cuba buat senaman utk ibu hamil,dalam 15 minit, alhamdulillah sakit dah kurang, kelengkang pon tak ada sakit macam sebelum ni.

terlampau sakit ke ? bole describe sakit nya mcmmana