Hi semua, nak tanya ada tak ibu gdm yang amalkan minum pati delima jenama gulsan. 😊

4 Balas

Saya takde gdm, tapi saya amalkan pati Gulsan. Pati ni mmg takde gula lgsg ya. Mmg rasa dia dia masam tawar. Ibu yg gdm mmg sesuai minum. Tak perlu letak gula. Saya pun minum je walaupun masam tawar.

biasa nya kalau pati neh tinggi kandungan gula sis.. lebi baik elak kn 😊

cuba check kandungan gula/ glukos/ nama lain gula dalam pati tersebut