Assalamualaikum..nk tnya susu ape yg sesuai untk ibu mngandung..tkot nk mnum ,tkot dpt kncing manis.

2 Balas

Haritu jumpa pakar dietician die ckp antara susu yang baik susu anmum sebb takde tambahan gula mcm enfamama. And selamat utk ibu mengandung amalkan, yang buat kencing manis tu cara pemakanan kite je🫶🏼 minum susu ape ape pon tak kisah daripada tak minum susu langsung.

1y ago

okey2 trima ksih..

elakkan anmum . kalau tak minat susu tepung, boleh je minum susu kotak HL. kat label ada folik asid . usha label sebelum beli nanti untuk pastikan