Due InsyAllah 25 jan 2023.Allahukahbar excited dan mendebarkan😌Doakan supaya dipermudahkan ya...❤️

25 Balas

Saya due 6/1 ni .. huhuhu .. semoga dipermudahkan urusan kita semua .. insya-Allah.. Aamiinnn.

due 17/1 xde tanda2 lagi stakat ni tp false contraction sllu sgt duk menyinggah..🥲🥲

saya pulak due 30/1/2023 🤭 semoga urusan mommies semua dipermudahkan yaa 🤲🏻💖

2y ago

Sama kitaaaaa . Doakan saya dipermudahkan urusan juga ye . Firstime mom . Berdebar rasa 😭

Aamiin.. semoga dinudahkn urusan bersalin. ibu dan ank sihat... InShaAllah. 😊

Saya pun due date 25/1/23. Hari hari berdebar 😂😂😂😂 takut terberanak awal

2y ago

ehh kembar🤣hehehe.insyaAllah semoga semuanya berjalan dgn lancar...🥰🥰

due sama 25/1 , nervousnya . semoga dipermudahkan urusan kita semua 🤲🏻

Sy 15/1 ni.. bakal menunggu hari juga.. semoga dimudahkan segalanya🤲🏻

2y ago

Haah sma😅. Nervous. Semoga Dipermudahkan urusan semua. Aamiin

saya due 20.01.23..semoga dipermudahkan urusan kita semua

semoga dipeemudahkan segalanya.. saya due 22 jan 2023

sy due 15/1/2023. dah terasa debarnyaaa. baby firstt