Muka saya makin gelap. Ada Tak mommy kat sini mcm saya. Now dah 15week. Sedih tengok muka sendiri.

4 Balas

Same la awk .. mcm sy bawah mata jadi sembab . Jerawat naik je . Sy baru 11week . Bila buka galeri kan hahaha tak tahu nak nangis ke nak happy tgok gmbo2 sblm pregnant dgn muka yg skrg ni 🤣🤣 sedih yaa sampai tk sanggup nk tgok muka sendiri kat cermin 😂

8mo ago

kan...pergi mana2 pun semua orang tegur kenapa muka gelap salah pakai skincare ke 😅

Sy pun sama bdn naik bintik² penuh.. Elok dah gugur terus smbuh.. Hahaha.. Ritu puas g bnyk klinik amik ubat sapu.. Smua tk smbuh. Sy tk ingt lgsg tu alahan pregnant.. Doktr last ckp ni alahan.. Bru sy tau.. 😅

hormon tu awk. normal. sy lg la sejak pregnant habis 1 bdn gatal2 berbekas hitam berkuping. lagi malu klu nk kata...misi semua duk ckp teruk alahan awk ni. tapi nanti lps bsalin usahakan scrub, pamper diri semula.

8mo ago

no worries la awk. org xde kisah sbb mmg tahu kenapa jd mcmtu. kejap je tu.

Saya pun sama. 12 weeks. Banyak jerawat kecil2 muncul kt muka, suami pun perasan. Pastu gelap lagi..tgk kt gmbar dgn kawan2, alahai gelapnya aku.