Pendarahan ketika hamil 16 minggu darah merah cair after 2 hari choc pekat ? kenapa ye

1 Balas

saya dah pegi hospital doc bagi ubat untuk kuatkan rahim . then bagi temu janji hospital lagi 2 miggu . tapi darah keep keluar dalam masa 2 hari ni . darah tukar color jadi coklat pekat tu . apa yg patut i buat ? pergi klinik or hospital lagi sekali .

2y ago

perhatikan pendarahan tu. makan ubat yg diberi tu dan rehat. kurangkan berjalan. kalo ada je darah berketul, cepat2 pergi hospital. selagi hanya darah, in shaa Allah ok. jgn fikir sampai stress. rilek, ikut nasihat doktor.