Hi momiess ' sy dh 38 weeks 5 day ' tp baby masih xnak kuar kuar lg hehe ' anak sulung mmg lmbat ke?

14 Balas

apa tanda2 baby nak kluar aek?hmm xde pengalaman😭tadi pagi sakit perut sangat macam gastrik pastuh sakit pinggang ,pastu x lama tu rasa nak berak n trus berak n bru sakit tu hilang sikit2,masa awal2 sakit perut mmg xde rasa nk berak langsung,risau laaa🥹

Sy ank yg ke 4 dh pun masih lg xkuar2..38w6d dh. Ni kira mcm firstime jgk kena tggu mcm ni. 3 ank sblm ni 37/38w dh kena induce dh. Kali ni yg bgus nya xde msalah kesihatan,yg xbgus nya baby lmbt plk nk kuar 😂. Klau kena induce tu dh blh cium2 bby dh.

saya ank sulung 37week dh kuar.ank 2 40week 4dy bru kuar.yg no 3 ni xtahulh bila nk kuar.skrg ni dh 37wèek 3dy.msh xde tanda2 lg.emk dia xlrt nk bw perut ni.bby plk selesa dlm perut lg

sy dh 39w5d. pn bby xnk kuar lg. as long as doc check air ketuban ok, baby ok.. biarkan dia dlm prot. kata doc sy, baby sy sgt la selesa. mama dia plak kcut prot. sy 40w kne serah diri kt hosp

10mo ago

wahh.. sama.. esk saya dah kena serah diri. smoga urusan kita bersalin dpermudahkan ya.

saya anak sulung , harini dah 39 weeks 3 days . due patut nya jumaat ni tapi takde tanda tanda baby nak keluar lagi . macam macam tips dah try 🥹

ya...bayi sy 40week 1 day baru keluar..anak sulung sy punya... hari ni masuk 6 hari bayi sy sdh lahir

Kalau keluar tanda keputihan warna coklat tu tanda2 nak besalin kan , bukan darah campur lendir

Samalah. Saya 38 weeks 4 hari today. Belum ada tanda2 lagi. Anak First juga. Hehehe

saya ank first awl keluar tiba yg kedua ni lambt plk nk keluar risau due 25/8 ni

Sy ank 1st 38w6d kuar... Yg 2nd ni tggu hari jer.. Harini dh 38w2d..