normal ke tegang di bhagian perut

#firstmom bawh perut ni rase mcm tegang,bila nak bergerak masa baring rase tak selesa.kandungan baru 11minggu.#seriusnanya #ingintahu

4 Balas

Normal. ia akan berlaku sehingga awak nak melahirkan . pape pun semoga dipermudahkan urusan awak , jangan buat kerja berat , jaga pergerakan semasa baring dan berjalan ..

normal..sy dulu abis sakit bahagian pinggang pinggul..rahim nk membesar,abis effect satu badan..selagi xde bleeding it ok sis

7mo ago

sakit ni dtg kalau kita terlampau buat krrja sy dh tau dh kalau mop lantai mengemas mst akan dtg sakit tulang belakang pinggul semua

normal

normal.