Anak saya 1y2m tp belum ada works sangat. Ma ma pa pa pun takda lagi. Tapi dh start nak bejalan

1 Balas

Range umur anak awak ni at least ada 3 words yang dia sebut. Tak jelas pun takpe. Boleh praktis. Cuba awak list kan senarai words yang anak dah tahu atau boleh sebut. Baru senang nak monitor. In a meanwhile, keep communicate with your baby. Guna bahasa baku. Elakkan baby talk. Boleh adakan story telling juga. Beli story book yang simple je.