29w, ada tak ibu hadpi masalah y sama mcm sy,tiap kali bangun tido mesti sakit tpk kaki bila jln tu

4 Balas

Sy rse tapak kaki sy kejang. Tp x bngkak sgt atasnya. Lps bgun tdur. Sy stretch kaki melunjur, tekan mcm tekan pedal 3-4kali. Bru sy jln mcm biasa.

sya pun sama sis. sy guna selipar dkt rumah skrg sis. tak guna selipar lg sakit bila jalan

normal sis..saya pun sama.sis kena pakai selipar lembut yg bulu tu baru rse okay hehe...

normal sis. sbb baby makin besar n kaki dh start nk bengkak la tu slow2. sabar ye