Mcm mna nk tahu bby tu tendang ke tak ye?Ada rasa gerak/geli mcmtu ke? Sbb ada rasa jg kdg2 ms pgi.just curios. #1st mom

1 Balas

sis da brpe weeks? da kena tanda di buku ke? kalau baby tendang , die akan rase tendangan ☺️tp kalau masih d awl kehamilan akan rse slow2 je..

2y ago

Hi.. Blm kena tanda buku lagi… sy dah 21weeks… im curious mcm mna rasa nye 😂 kdg2 rasa sesuatu dekat perut. But tak pasti.. mcm geli2 gerak2.