Sekarang dah 41 weeks 1 day.Masih lagi menunggu si kecil. Doakan sy bersalin dlm masa yg terdekat🙂

4 Balas

Doktor takde bg date serah diri ke sis? In shaa allah semoga semuanya dipermudahkan

12mo ago

takde lagi , esok kena refer kk dulu utk dapat tarikh serah diri .. ameen 😇

amin² semoga d prmdhkn...sama lh sy pn dh 39 mgu 3ari but xde tanda lg nie..

12mo ago

nak tunggu tanda tu sehari2 boleh buat kita risau ye .. insyaAllah moga dipermudahkan urusan puan nanti .. 🌼

Semoga dipermudahkan urusan bersalin sis. Doakn saya jgk due date 27/6 nnti.

12mo ago

ameen , moga dipermudahkan ye .. sama2 berjuang demi si kecil 😇

xpi serah diri ke?

12mo ago

sbb ada risk bersalin lps edd. tp apa2 moga dipermudahkan urusan ibu dan baby.