Hi semua, normal ke kalau pregnant 8weeks sampai skrg takde keinginan utk bersama? takde rasa nak

2 Balas

normal rasenya, mungkin asbab perubahan hormon bdn Kita, Sy sedang mengalaminya, tapi adalah menjadi tanggungjawab wajib utk Kita laksanakan, ketepikan emosi, insyAllah akan ada rasa perubahan emosi yg baik mendatang, melainkan risiko terhadap janin, elakkan utk bersama..

1y ago

sama2 puan, dari awl kehamilan lah Kita kene sentiase positive, insyallah sehingga melahirkan yg positive juga dtg pd Kita,

saye pun X rase nak bersama sebab tkutkan . tapi alhamdulillah suami faham