Haiii,selamat malam.Preggy 15week,Kira dah terlambat kah..ke klinik?

3 Balas

spatutnya before 12w dh kna booking sis.. if lbih dri 12w ni kna tahan tlinga la sikit dgn nurse n dktor sbb dorng bimbngkn kita.. if lg awal buka buku, lg cpat dorng dtect if ad apa² msalah.. klinik skrg pn kna booking dlu.. sy booking msa 9w, 10w dorng pnggil buka buku..

Yg saya tahu paling lambat 12 minggu dah kena ke klinik…cuba telefon klinik kalau dah 15 minggu biasa nya depa akan bg appointment cepat sbb dah banyak minggu

sy pn 13 week pn nurse ckp nape lmbt sgt ni, tp alhamdulillah nurse situ ok... awk g laa book cept... awk ckp laa sy bru thu sy pregnant...