Masa bersalin betul ke kena jahit hidup hidup? Doc takde bagi ubat bius ke? Apa pengalaman korang?

4 Balas

Atas hospital mungkin sbb kwn sy cerita dia pun kena jhit tnpa bius mmg sakit. Tapi sy request nak bius klu jahit, so far x rasa sgt...

atas hspital.. kdg dia bius dlm. jahit dlm xrsa sgt.. klu kt kulit luar.. brasa lh skit..

Masa saya bersalin anak first doc dah bg bius n takde rasa apa pon masa kena jahit tu

2y ago

Saya ada tengok kat fb & tiktok kebanyakkan nya doc tak bagi bius, tapi masa jahit tu ngilu yakmat rasa macam taknak beranak dah

Siapa tu kata jahit hidup hidup? Mana ada lah