Berapa usia kandungan,boleh buka buku pink

7 Balas

10 weeks ke atas. As long as below 12weeks di KK. Klau klinik swasta sy, 12w bru boleh buka. Terpulang awk nk bkk dkt mne. Klau kk call tk angkat, awk walk in ckp nk bkk buku pink.

sblm 12w.. or ce call kk bdekatan.. ada tmtp2 ni kdg kene wt appointment.. mcm tmpt sy.. ada tmpt bole bkak troz.. better g tnye dlu.. tak slh pon btnye kan ?

kalau kat KK tempat sy, 8 weeks dan ke atas dah boleh buka.. tp make sure jgn over 12 weeks ya.. nanti nurse marah..

10 weeks keatas atau call kk nanti kk yang akan bgi tarikh untuk datang buka buku pink

saya 4 minggu dah buka buku ...????...lain tempat lain aturan dia

KK tempat sy 8weeks da kena buat,Kalo lambat2 lebih 12weeks kena marah pula

saya 7 weeka buka buku