Hai mummy smua...Saya ada soalan..kenapa erkk..test upt sekejap terang sekejap Samar..saya kompius..

3 Balas

sama la kitav🤣 mgkin kena try beli upt yg brbeza kot.. beli upt satu jenis ja bnyak2.. hri hri cek.. sekali kita pon stress tgok minggu lepas terang.. ni cek samar pulak 🥴

1y ago

Misscariage.. masa dok cek tu kluar drah ketul2

tgk atas kepekatan air kencing sis..better test pgi2 air kencing bgn tido yg blum minum air lgi. klu minum air bnyk mcm hormone tu dh larut dlm kencing gitu..

2y ago

Tapi period Saya take delay lagi..tq naa

Hai. Sebab hormon sis. As long ada 2 line dan period delay dengan izinNya ada rezeki hamil

2y ago

tq naaa...info