Hai semua nk tanya, klo ibu pertama hamil, memang rasa nk makan ke? And rasa mcm lain badan Ha mcm t

3 Balas

ikut slera sis hehee. ada rsa nak makan jew, ada rsa nak mual je. saya dulu mmg tidak msuk makan smpai skrng. sudah msuk 3 bulan. msih memilih bab makanan🤭

2y ago

samala sis tak selera makan, sampai org pelik sbb sy jenis kuat makan. lepastu selalu sakit ulu hati lagi lagi time nak tidor 😢

Rasanya ikut org jgk. Sy masa ngandung anak pertama kuat makan mcm dinosaur. Skrg ngandung anak kedua selera kurang pulak

dlu ank prtama bole aje mkn pape. ni ank kedua byk plak mknan yg dia xsuke..🤭