Akhirnya saya gugur kandungan genap 7minggu setelah 7tahun penantian 😭😭😭 1/8/2022 tarikh gugur😭

11 Balas

Saya pun sama, baru saja gugur 31/7 ni , moga ada rezeki terbaik untuk kita . Kita doa sama-sama , saya juga lost my 1st baby dah lama tunggu .

2y ago

Sama.. sy pun baru gugur 31/7 ni.. nak dekat 3 tahun penantian. Mmg first baby ni.. huhu mudah2an ade rezeki lg buat kita aminn

sy pun sama,Hari ke4 covid. all bcz mil FIL nk dtg tumpang walau mrk ada risk covid. I lost my bb girl I been waiting for..so sad

sabar sis..insya Allah ada rezeki nanti..sy pun pernah gugur bulan 5 tahun ni..n now alhamdulillah Allah bagi rezeki lagi..

Bersabar la sis ,,pantang elok2,jaga badan elok2 baru try balik ya,sis boleh mkn mkn foluc acid 3bulan sblum sis nk TTC tu

saya pun sama, tidak ada anak sampai sekarang.. Allah bagi saya nikmat.. tahun ni kurang dah jumpa doctor dekat HKL..

Banyakkan2 bersabar sis , saya doakan semoga selepas ni rezeki sis lebih bertambah dari segala hal ❤️

sabar sis,sama lah 1/8/2022 gugur,apa pun sabar ye semoga ada rezeki lagi untuk kita😊

2y ago

saya punya mula² darah coklat lepas tu darah merah cair campur lendir keluar n terus keluar sis

sabar ye sis... pantang dulu elok2.. orang ckp lepas gugur senang nk lekat balik...

2y ago

saye sempat period 1 kali je bulan lepas... then bulan ni x period, rupanya dah lekat....

semoga ada rezeki buat sis selepas ini ya, sedih dgr 🥺

2y ago

ya sis apapun saya mampu bersabar jak

InsyaAllah ada rezki lain unruk sis sekeluarga 😌