Hi nak tanya normal ke keluar cairan berwarna coklat. Sy baru 7week 6days

2 Balas

mungkin mmg spotting je..tp better refer pd nurse/doc ...sy dulu awal prggy spotting keluar je..scan² kantung ada tp janin tetap xnmpk..lastnya gugur..tp ada je mummy yg prggy keluar spotting..tp baby ok jee kat dlm..take care ok..bagitau pd nurse/doc...

Saye pnh kne mcm nie.. pnh kuar darah segar.. Alhamdulillah ble scan baik2x jerk, tpi doktor bagi ubat kuar rahim dulu.. lps habis makan ubat tu, baru dtng balik scan..