Salam, nak tanya memang betul ke kalau pregnant baru 2 minggu, kantung baby tak boleh nampak lagi?

2 Balas

sy 4weeks pon dokter ckp suruh blik dlu , buln dpn bru dtng lgi , sbb klau awal awal scan memang x nmpk lgi .. in sha allah sihat sihat je baby kita jangan banyak fikir ye

2y ago

Saya risau.. Sbb kita ni xde pengalaman.. Jadi nye asyik fikir.. Ada ke xde ni.. Huhu

2 minggu terlalu awal sis. Tunggu 7 ke 8 minggu scan untuk confirm pregnancy

2y ago

Perut boleh membesar jugak ke walaupun kantung baby tak nampak lagi?