Ingin tanya mama mama sekalian, boleh share baby mandi berapa kali sehari?

13 Balas

sy kat rumah sorang2 dgn baby dr pantang lg..baby mandi tengah hari, sebelum tido malam lap2 dgn kain basah suam..lps dia merangkak baru mandi 2 kali pagi n petang

dlm pantang sy bgi mandi 1 kali sehari setiap pagi...lepas habis pantang baru 2 kali sehari..

mak saya as babysitter mandikan baby 2 kali sehari. pagi dan petang sebelum maghrib

Biasanya 2x sehari.. pagi & petang

bby sy 2 kali sehari...pg n ptg..

2x sehari. pagi petang.

2 kli.pagi n ptg

2 kali dah cukup

pagi dan petang

pagi & petang