35 weeek...

#firstbaby Hi mom,, nak tanya adakah disini 35 week Slalu terasa ngilu sakit dekat miss v mommy.. Sye skarang slalu sakit kat bawah ne..

135 Balas

pengalaman saya...pgnant baby gurl memang sakit kat bwah..nk brgerak..pakai sluar pun payah.. pgnant baby boy xpulak mcm tu... biase2 aje..

6mo ago

sama la sy sejak prgnt lgi memang xselesa pkai sepender .. dgn bra tambah skg dh makin sarat .. memang xpkai la semua tu.. harap kluar ja pkai bra,sepeda xpkai dh