Assalamualaikum ibu2 yg due 26/11 ni dah ada tanda2 ke belum

16 Balas

sye pun 26/11, 25/11 kena serah diri sbb gdm dc. ank kedua. ank first dlu 38w serah diri sbb gdm on ubat.. hihihi.. ade false contraction, sakit pinggang, sakit bawah perut. yg ni awal2 sakit2 ank 1st sye serah diri pun x sakit ape2 🤣 relax2 tido dlm wad.. yg ni tido pun tido2 ayam sbb sakit2 badan, sakit2 bawah tu. baby byk mengeras cume bkn mengeras setempat la, mengeras gerak2 sbb sempit kn dlm tu.. senget2 perut.. harap2 20-21hb keluar la si anak ni.. harap last appt kk selasa nnti. malas da nk gi kk cek up perut 🤣 bsp lg. penattt..

sama 26/11. Belum ada tanda..kalau first baby biasa lagi lambat bukaan sis..saya 3rd baby..Sis boleh briskwalk , Window shopping ke..senaman ya. semoga dipermudahkan urusan kita bersalin dan anak anak sihat selamat 🥰💖 Aamiin

Due 27/11 tapi 7/11 dah warded sbb air ketuban kurang & baby kecik. Dah 4 hari warded 🥺 induce ubat 2 kali, belon 1 kali bukaan baru 4cm...mild contraction on off. Mohon doa dipercepat dan dipermudahkan urusan bersalin 🤲

6mo ago

Terima kasih sis. Saya dah bersalin pada 12/11 secara emergency ceaser

Saya due 20/11 tapi doc bagi peluang smpi 26/11😅 hehe so far xde tanda ape lagi cuma jalan je dah mcam bapak ayam da kedek2🤣 xlarat da sis oiii nk jalan. Tapi tula kena gigih jugak buat squad dan jln2 byk.

6mo ago

Andu , smoga d permudahkan siss urusan kta nnti 🤲🏻

Belum ada..nervous menanti walau anak dah nak masuk 3..cuma dah kerap rasa Contraction tu..so berjalan banyak Window shopping. hihi. semoga dipermudahkan urusan kita ; anak sihat. Aamiin💖

Sy due 26/11 ni tp takde tanda2 lagi.. sekarang aktif buat kerja rumah , kemas rumah , mcm2 buat.. semoga dipermudahkan urusan mommy2 semua..

Dh klua mucus plug minggu lps tp smpai skng xbersalin lg . Cek jln haritu pun xde bukaan lg . Doakan sy bersalin dlm masa terdekat ni

Due sama tapi takdak tanda. Ada false contraction je. Kalau takkluar gak sebelum 17hb saya nak induce jer. Request dkat dr. Anak no 3

sy due 29/11 skrg xde tanda² lg cuma sekali sekala braxton hicks contractions je.. tp kaki sembab n bengkak teruks

18/11 sakit bawah perut ja .mcm senggugut tu . tapi takda apapa tanda keluar lg 🥹 tak sabar nak jumpa baby