Hai mmy semua spa dude 18 /8/23 dh siap beli brang bby tk? Tinggal 1 bulan lgi tk terasa dh nk brnak

5 Balas

sama...sy pn due 18.08..ank ke2..ms 6-7 bln dh start prepare slow2 brg..sbb bl dh nk msuk 7bln ke atas..bdn mkin xlarat..so kna sdiakan awl2..skrg dh siap2 beg utk labour room n wad..dh ltak2 dlm kreta incase tba2 skit perut dtg..sbb yg sulung dlu branak msa kndungan 36w5d..

sy due 17/8 🤭. da siap beli brg baby dlm 80% sbb beli yg penting dahulu. bag nak bawa gi hosp, da siap2 letak dlm kete dahh 😄

10mo ago

sama due date 17/8🤭🤭

prepare awal sis.. pulak2 hospital bag. sy 37week dh beranak, tak jangka la pulak bby nak keluar awal

Sya due 6/8 smua dh siap , dh siap pcking brg nk ke hspital skali

10mo ago

Samalah due kita 🤭 dah siap jugak barang semua

Hye 15/8 semua dah complete hehe.