Assalamualaikum nak tnya sapa due date bln 8 ada yang beli brang baby dah ke ?

23 Balas

Saya due 29/8 tapi dah start beli sikit sikit.. takda lah terasa sangat nanti kalau nk beli smua 😁

1y ago

Oh sy tak beli lagi nnti baru nak beli hehe ☺️

Sy tgh bulan 8 and xbeli ape ape pun lagi maybe next month insyaaAllah akn beli sikit2 , tgh kumpul dulu😅😅

Sy due 12/8/23..belum beli apa² lg 😅😅 tunggu baby masuk 7 bulan nnti baru start cari sikit²...

due sy 5/8..anak ketiga..dh beli byk dh...baju, lampin, barut, katil, tilam dan bnda lain lg...

1y ago

Wah byk dah larh beli hehe sy baru nak beli

sy due 24/8... tak beli apa apa pun lg... plan nk beli bile da nk masuk 7 bln kot nanti.

Dahhh 🥰 cuma barang besar & pantang je belum beli lagi. Tunggu fund suami sikit² 🙈

1y ago

Alhamdulillah sy baru nak beli brang yg perlu dulu 🥰

Sy due 14/8. Alhamdulillah dh bnyk dh beli

Wslm … sy belum Lagi hehe sbb tgh tgu expo baby

belum beli apa2 juga..due 17.8,ank pertama

1y ago

Byk yg awai bln 8 hehe sy pun tak beli pape lagi

sy due 22.8, tak beli ape lg..ank yg ke4

1y ago

Wahh anak keempat sy pun tak beli lagi