Salam, nk tanya susu apa yg sesuai Ye utk ibu mgandung 5 bulan.. Please respon 😊

2 Balas

walaikumsalam susu tepung biasa pun boleh jer. masa ank 1st sy mnum susu anmum materna berat naik 26kg 😅. tuk 2nd pregnancy ni sy x mnum susu materna x kisah jenama apa pun. sy cuma minum susu tepung biasa jer alhamdulilah berat x naik mendadak macam masa 1st pregnancy.

Wsalam sbnrnya susu kotak biasa pun boleh minum. Takde strict kena minum susu ibu mengandung tu.