kalau ibu merokok apa terjadi padaa janin kita sendiri

4 Balas

Klau blh stopla sng..dkt kotak rokok pun dh siap ada gmbr bby tu huhuhu..yg bau pun blh effect apatah lagi yg isap..bby blh cacat,bby blh jadi Prem n sebagainya bnyk lagi effect dy

Bby bole jd cac*t. So STOP dan tk sesuai untuk ibu mengandung. Dah tahu mengandung buat apa nk merokok. Jgn nk penting diri. Kena penting kesihatan bayi juga

Sorry ia sangat merbahaya .. stop dahulu you ke isp rokok ?? Kesian bayi kalu you kesian lah better stop jangan lah isap rokok tidak elok

google sis. merokok ni tak pregnant pun tak elok