Kalau ikutkan pregnancy dah 10 weeks. Tapi scan baru 7weeks. Normal ke?. Hm. Risauu 😢

5 Balas

normal sis. kdg waktu subur kita lmbt tu pon salah 1 penyebab estimate tu lari sikit. asalkan yg lain2 ok so jangan risau ok boleh join grup wasap mommy & ttc kalo nak tanya ppe kat situ juga ok 😊 https://chat.whatsapp.com/FE0BfvTN0XwHUIoxjsFqJe

2y ago

Ohh..alright..thanks ya 😊

sis sama la kita... sya chck kndngn sya ikt priod 12mggu dah.. bila doc chck bru 9mggu sis.. pdhal date priod dah btl.. xtau knp kndngn sya mcmtu bila doc scan... sya pn kira mcm kes sis jga ni..

2y ago

okk sis... baik2 sis buka... yg pntg sdiakn dokmn apa nurse minta..

normal sis. saya sebab irregular period kalau ikut due last period dah 13w tapi bila scan size baby baru 10w. don't worry ye..

2y ago

alright..thanks awak 😊

Sis da scan?? Nampak apa yer??

2y ago

hmm mungkin laa..risau juga ni 😅

sama dgn sy sis..

2y ago

harap semuanya okay 😊