Siapa sini ibu hamil yg sama duedate sya 26/11 apa perasaan ibu skrg ? 🤭

23 Balas

7/11. Semalam scan kepala baby dah masuk laluan pelviks and berat 3.5kg 🤣 Kena repeat scan next week kalau naik lg terus kena warded and induce. Dah tak larat ni kita pun dah tak kisah dah cemana janji beranak and selamat 😂 Semoga Allah permudahkan urusan saya dan semua ibu ibu yg due november 🤲🏼

8mo ago

Seronok dia duduk dalam perut 😂 Takpa mommy banyakkan lg berjalan and buat senaman inshaAllah masuk laluan nanti. Semoga dipermudahkan

15/11 mmg rasa tkut sgt mcm2 dh fkir nti nk bersalin mcm mana rasa..xpe kita doakan yang baik2 n dipermudahkan sahaja..insyallah doakan saya ya ibu2 semua..

2/11 tak lama lagi tgh menghitung hari . mcm2 pikir nervous sebab mommy first 😅 tapi kena banyakkan berdoa semoga dipermudahkan segala urusan bersalin nanti 🥰

saya 25/11...harap bby cukup bulan..tak nak pisah dengan bby...tapi nk bby keluar awl sikit..sbb sakit dh pinggang...jalan pun macam panguin🤭

23/11, hari-hari kena check daily bp. Rasa penat tapi utk baby okey je. Tambah pulak travel kerja jauh. Semoga dipermudahkan urusan 🤲🏻

Saya 😅 huhu semoga kita semua mnjdi strong mami di hari kejadian nnti ya. Hrp ingt la semua tips hembus nafas pe semua😅🥰

Saya 26/11 😁, mmg rasa tkut je sekarang pikir macam2 sbb selalu ternampak vid ibu bersalin 🤣🤣, semoga dipermudahkan 🤲

sya 3/11..tpii blum ad tnda2x lgii..kpla bby dah msuk laluan...harap2x dpt laa bersalin awal sblum due..

11.11.2023 .. Baby msih best lg kat dlm 🤣 doakan sy selamat bersalin tnpa suami di sisi .. Aamin 🤲

sama laa. 26/11. buat masa skrng okay jaa. Cuma teringat bersalin tahun lpas bln 5. Rasa mcm cepat sgt