Doa kan saya semoga cepat sembuh seminggu saya kena tahan wad sebab kencing kotor 🥲

3 Balas

Awak boleh share tak macam mana awak dapat tahu awak ade kencing kotor? Awak buat check up di clinic ke?

1y ago

Oh kk ye? Sebab setiap kali saya check up kk clinic die suruh saya kencing 😅 rupenya dari situ diorang detect baru saya paham

sy tau awk detect ni pun dri test kt kk, tpi awk ad apa2 simptom kencing kotor x sblum ni?

smoga allah permudah kan urusan puan.. smoga puan cepat sembuh ya..❤️